2015 Güncel Kamp Alanları – 8 Kaş Kamping / Antalya – Kaş

2015 Güncel Kamp Alanları – 8 Kaş Kamping / Antalya – Kaş

Kaş Kamping, Kaş merkezine  geldiğiniz zaman, oradan yürüyerek 5 dakikalık mesafede. Sahile geldiğinizde, hastanenin  bulunduğu caddeyi sorarsanız, bu caddenin sonunda Kaş Kampinge ulaşabilirsiniz.

Kaş Kamping denize sıfır kurulmuş bir kamp alanıdır. Deniz kenarından 7 dönüm arazi içerisinde kurulu bir kamp alanıdır. Burası kampçılar arasında gayet bilinen bir mekandır. Kamp alanının denize girmek için bir iskelesi bulunuyor. Kumsal olmadığından ve her yeri kayalık bir bölge de olduğundan, denize iskeleden girmeniz gerekiyor.

kaş kamping-2

Aynı zamanda bu iskele, dalış  için de kullanılıyor. Tesis de dalış yapabilmek için gerekli malzemeler bulunmaktadır. Buradan dalış yapmanız mümkündür. Tesisin denizi çok temizdir. Zaman zaman denizde yüzen kaplumbağalar görmeniz mümkündür. Bu yüzden deniz gözlüğünüzü ve şnorkelinizi yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederim.

Kamp içinde genelde zeytin ağaçları bulunmaktadır. Şanslı iseniz çadırınızı bir zeytin ağacı gölgesine kurabilirsiniz. Genel olarak kamp hep dolu olduğundan gölge yer bulma konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.

Kaş Kampingin  içinde bir restoran işletmesi bulunuyor. Kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerini burada yiyebilirsiniz. Dilerseniz bunların hepsini Kaş merkeze yürüyerek de yapabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir dayatma ve sınırlama mevcut değildir. Kendinizi çok rahat hissedebileceğiniz bir kamp alanıdır. Denize sıfır bir kuruluma sahip olmasından ötürü, denize girip serinlerken aynı zamanda huzur içerisinde yatıp kitabınızı da okuyabilirsiniz.

kaş kamp-3

 

Tesis de çadır, karavan konaklaması dışında birde evler bulunmaktadır. Bu evlerin fiyatları da sezonuna ve özel tuvalet, banyo durumuna göre çeşitlilik göstermektedir.Kampingin; konaklama kapasitesi 60 kişi civarındadır.

kaş kamp-4

 

Özellikle yurt dışından karavanlarıyla gelenler de çok olmaktadır. Karavan için elektrik hizmeti de bulunmaktadır. Tüm bu konaklama seçeneklerinde ortak duş ve tuvaletlerden yararlanabilirsiniz. Özellikle duş ve tuvaletleri kampinglere göre gayet temiz durumdadır. Tesisin hizmet kalitesi ve çalışanların güler yüzlü olması konusunda da hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır.

Çadırıyla tatil için gelenler; duş, tuvalet, yiyecek, içecek gibi plaj hizmetlerinin hepsinden yararlanabiliyor. Buranın müdavimleri çok fazla, özellikle çadırlı gençler ve yabancı turistlerdir.

kaş kamp-5

 

Kampın en güzel özellikleri ise; Birincisi, Kaş merkeze çok yakın olması. Bu sayede Kaş’ın gece hayatını yaşayabilirsiniz. İkincisi, dalış yapmaktan hoşlananlar için rahat bir mekan ve carettalar ile birlikte dalış yapma imkanı bulunabilirsiniz. Üçüncüsü ise,huzurlu bir tatil yapma imkanına sahip olabilirsiniz.

Kampingin fiyatları konusuna gelince sezon fiyatları ve bayram fiyatları farklılık gösterdiğinden, yanlış bilgilendirme yapmamak adına telefon veya mail ile sormanızı tavsiye ederim. Mümkün olduğunca erken rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim çünkü yer bulmak zor.

Değerlendirmemiz 10/9

 

Bir cevap yazın