2015 Güncel Kamp Alanları – 2 Sultan Kamp /Fethiye-Kabak

2015 Güncel Kamp Alanları – 2 Sultan Kamp /Fethiye-Kabak

 

Sultan Kampa gidebilmek için, Fethiye’nin Faralya bölgesinde bulunan Kabak koyuna gitmeniz gerekmektedir.

Kabak koyuna gittiğiniz zaman, köy merkezinden buraya iki yol ile ulaşabilirsiniz;

Birincisi; köy merkezinden kalkan minibüs tipi araçlar ile sahile ulaşıp sonrasında araçtan indikten sonra 100mt yukarı yürüyerek.

İkincisi ise köy merkezinden Likya yolunun tekrardan başladığı işaretli yolu izleyerek, yani aşağıya yürüyerek ortalama 700-800mt mesafede bulunan bir yer.

Sultan Kamp; Ulaşım açısından kolay bir lokasyonda bulunmaktadır. Sahibi, vizyon sahibi birisi olmasından kaynaklı tesisin ortak alanında bulunan objeler ve hoş dizaynlari ile keyifli bir görünüme sahip bir tesis.

sultan-camp-1

Tesisde, duşu ve tuvaleti içinde olan ahşaptan yapılmış 5 adet ev bulunmaktadır.Bu evlerin manzaraları oldukça güzel, balkonuna çıktığınızda deniz manzarası ile karşılaşıyorsunuz aynı zamanda tüm çevreside yeşillikler içerisinde.

Bunun dışında, 7 adet de içersinde duş ve tualeti olmayan gene ahşap evlerde bulunmaktadır.Bu bungalowlarda kalır iken, duş ve tuvalet ihtiyaçlarınızı kamp alanında olan ortak kullanım duş ve tuvaletlerden karşılayabilirsiniz.

sultan-kamp-2

Üçüncü bir seçenek olarak da ister kendi çadırınız, ister tesisin size sağlayacağı çadırlarda konaklayabilirsiniz.Buralarda konaklarken gene ortak duş ve tuvaletleri kullanabilirisiniz.

Tesis gayet temiz ve hijyenik olmasından ötürü kampçılar ve bungalowda konaklamaktan hoşlananlar için iyi bir seçim.Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde çok çeşit olmamasına rağmen, sunulan ürünler ve kalitesi gayet iyi. Kısacası az ve öz denebilinir, fakat gayet doyurucu ve bol.

Tesisde olumsuz olan tek şey tuvaleti olan bungalowların yatak kısımları oldu. Bu evler dışarıdan tek katlı olmasına rağmen, içine girdiğinizde çekme bir katı daha karşınıza çıkar.Yatakda bu çekme katta bulunmaktadır. Bunun sakıncası yattığınız zaman ki tavan mesafesinin kısa olması olabilir ve kimilerini de rahatsız edebilir. Sorun, çatıya çok yakın olan yataklar sabah kalktığınızda sıcakla teması direkt hissetmenize sebeb oluyor .Bunun dışında tesiste rahatsız eden başka bir unsur bulunmamaktadır.

Bulunduğu konum itibariyle çok güzel bir tesis, yemek yediğiniz yerin güzel döşenmiş olması ve manzara gören açısının olması,birbirinden güzel kedileri ve minik ama bir o kadar da hoş havuzu ile görülmesi gereken bir yer.

sultan camp-4

 

Tesis içerisinde, sahibi ve hizmet eden kişiler olsun herkes gayet titiz ve güleryüzlü. Kabak koyunda bulunan tesislerin biraz pahalı olması bu bölgelerdeki tesislerin eksilerinden sayılmasına rağmen, fiyat- kalite bağlamında bakıldığında tatil yapılacak yerler içersine eklenmesi şart.

Tesisde kalabilmek için kişi başı ücretleri çok da cebinizi rahatsız edicek düzeyde olmamasına rağmen, sezon geldiğinde kişi başı ücretlerde ciddi yükselmeler olduğundan sizlere fiyat aralığı vermem daha doğru olur. Tuvaletli bungalow evlerde kalmak kişi başı yarım pansiyon 100 -140 tl arasındadır.Fakat sezon dönemlerinde farklılıklar teşkil edebileceğinden gitmeden aramanızda fayda vardır.

Değerlendirmemiz 10/8

 

 

 

 

Bir cevap yazın