2015 Güncel Kamp Alanları – 9 Assos Club Beyaz / Çanakkale -Kadırga Koyu

2015 Güncel Kamp Alanları – 9 Assos Club Beyaz / Çanakkale -Kadırga Koyu

Assos Club Beyaz’a, Çanakkale tarafından geliyorsanız eğer, Ayvacık sapağını geçtikten sonra Assos (Behramkale) yönüne saparak, yeni yoldan 17km Kadırga Koyuna varabilirsiniz. İzmir veya Balıkesir yönünden geliyorsanız Küçük kuyu çıkışında Behramkale tabelasında girip 25 km’lik bir yoldan sonra Kadırga Koyuna ulaşabilirsiniz.

Kadırga Koyuna gelince, sahile inmeniz gerekmektedir. İndiğinizde sağa dönüp 300 mt ilerleyince No:13 de Assos Club Beyaza ulaşmış oluyorsunuz.

assos-club-beyaz-16

Tesis, Assos bölgesinin en güzel koylarından olan Kadırga Koyu’nda konaklama ve restoran hizmeti veren bir işletmedir. Yedi dönümlük zeytinlik bahçesinin içerisine kurulu olan tesis denize 25mt mesafededir.

Assos Beyaz Club da 3 çeşit konaklama çeşidi bulunmaktadır.

Bungalov Konaklama: Bunlar, çok kaliteli malzemeden yapılmış içerisinde duş ve tuvaleti bulunan 14 m2 lik odalardır. İçerisinde klima, çift kişilik yatak, tv, minibar, emanet kasa bulunmaktadır. Bu evlerden sadece 4 adet bulunan tesis de ilave yatak imkanı yoktur. Her bungalovun önünde veranda ve oturma gurubu mevcuttur.

assos club beyaz 10

Kare Çadır Konaklama: Çadırlar şekil olarak kare olup 5 m2 büyüklükte ve tavan yüksekliği 2,20 cm dir. Bu çadırlar yerden 50 cm yükseklikte yapılmış olup içlerinde çift kişilik yatak bulunmaktadır. Dışarıdan emanet kasa hizmeti bulunmaktadır.Çadırların içerisinde duş ve tuvalet olmadığından bu ihtiyaçlar için ortak duş ve tuvaletler kullanılmaktadır. Bu çadırlardan da sadece 4 adet bulunan tesis de ilave yatak hizmeti yoktur. Kare çadırların önlerinde veranda ve oturma gurubu da mevcuttur.

assos club beyaz 11

Üçgen Çadır Konaklama: Üçgen çadır şekline sahip bu çadırlar 5 m2 büyüklükte ve tavan yüksekliği 2,20 cm dir. Bu çadırlar yerden 50 cm yükseklikte yapılmış olup içlerinde tek kişilik iki adet yatak bulunmaktadır. Dışarıdan emanet kasa hizmeti bulunmaktadır. Çadırların içerisinde duş ve tuvalet olmadığından bu ihtiyaçlar için ortak duş ve tuvaletler kullanılmaktadır. Bu çadırlardan da sadece 4 adet bulunan tesis de ilave yatak hizmeti yoktur. Bu çadırlarında önlerinde ufak ve daha basit bir oturma gurubu mevcuttur.

assos club beyaz 12

Assos Club Beyaz’ın biz kampçılar için olan en eksik yanı ise, 7 dönümlük bir araziye kurulmuş olmasına ve bayağı geniş ve ferah ortamı olmasına rağmen, çadır kurabilmek için izin verilmemektedir.

Tesis de, tüm konaklama seçenekleri yarım pansiyon olarak yapılmaktadır. Yemekleri çok lezzetli ve kaliteli olan bu tesisin temizlik anlayışı çok başarılı. Çalışanlar ve tesis sahibi çift çok güler yüzlüler. Tesisin her yerinin yapımında tesis sahiplerinin emekleri bulunmaktadır. Öğle yemekleri için ücret karşılığı her türlü yemek çeşidine ulaşabilirsiniz. Assos Club Beyaz’ın yemeklerinde kullanılan tüm zeytinyağlı yemeklerin, içlerinde kullanılan zeytinler tesisin içinde yetişen zeytin ağaçlarından elde edilmektedir.

assos club beyaz 13

Assos Club Beyaz, gerçekten çok kaliteli, temiz ve ferah bir mekan. Denize yakın oluşu ve sınırlı sayıda olan konaklama seçenekleri ile görülmeye değer bir tesis dir.

Tesisin ücret politikasına gelince, tüm konaklamalar yarım pansiyon seçeneğine sahip olup bungalov evlerde kişi başı konaklama fiyatı 200-250tl arasında değişmektedir. Kare çadır ve üçgen çadırlar ise gene sezon dönemlerine bağlı olmak koşulu ile kişi başı 130-150tl arasında değişmektedir.

Değerlendirmemiz 10 /9

 

Bir cevap yazın