2015 Güncel Kamp Alanları -7 Jungle Bells / Antalya -Adrasan

2015 Güncel Kamp Alanları -7 Jungle Bells / Antalya -Adrasan

Tarihi Likya yolu üzerinde bulunan tesis çam ağaçlarının içinde konumlanmıştır.Adrasan sahiline 1200 metre mesafededir.Yolu hafif bozuk olmasına rağmen doğa içerisinde olması bu zorluğu size unutturacaktır.
Antalya havalimanına 76 km mesafede olan bu tesis, Adrasan’ın tüm doğal güzelliklerine haiz bir ortamda bulunmaktadır.

Jungle-Bells-1

 

Tesis de 50 adet oda bulunmaktadır. Bunlar çeşitlilik göstermektedir. Jungle Bells de tamamı Ahşap olan odalarda konaklama imkanı bulunmaktadır.

İster  bungalow da, isterseniz dev çam ağaçlarının gövdesine oturtulmuş ağaç evler de konaklayabilirsiniz. Tesis de, konaklama seçenekleri bunlarla sınırlı kalmayıp merkez ahşap binada standart odalarda da konaklama seçeneği sunulmaktadır. Bunlara artı olarak birde  kalabalık  odalarında konaklayabilirsiniz. Tüm bu seçeneklerin kalite ve fiyat standartları değişiklik göstermektedir. Odaların hepsinde tuvalet ve duş bulunmakta olan tesisin ağaç evinde bile bu hizmet sunulmuş. Başka tesislerin ağaç evlerinde olmayan bir özellikdir.

 

jungle bells-2

 

Tüm bu konaklama seçeneklerine artı olarak da kendi çadırınız ile konaklayabilirsiniz. Karavanda konaklamak isteyenler için de yeşillikler içerisinde gösterilen alanlarda tesisin tüm hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bu iki konaklama seçeneği içinde  ortak duş tuvalet hizmeti bulunmaktadır.

Tüm konaklama şekillerinde yarım pansiyon hizmet verilmektedir. Yemekler açık büfe olarak verilmekte olup, tüm gün ücret dahilinde hizmet veren snack barıda mevcuttur. Yemekleri ev yemeği tadında ve güzel. Tesis çalışanları  gayet güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışmaktadırlar.

Tesis de temizlik konusunda küçük sıkıntılar yaşanabilir, çok titiz kişiler için. Doğada olması ve büyük bir alanda olması bu tür sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir. Fakat hızlı çözüme ulaştırılmaktadır.

 

jungle bells-3

 

Tesis kişi başı yarım pansiyon konaklamaları oda seçeneklerinden dolayı değişiklikler göstermektedir. Oda seçeneklerine göre 70 tl ile 160 tl arasında değişiklik göstermektedir. Tabi ki bayram ve sezon fiyatlarında değişikliklerde oluşmaktadır. Kamp çadırlı konaklama ve karavanlı konaklama, kişi başı ve yarım pansiyon ücretlerini tesis den sormanızı tavsiye ederim.

Değerlendirmemiz 10/8

 

Bir cevap yazın